Aşçılık Programı Öğrencilerimiz Manavgat Yemek Yarışması'ndan Madalya ile Döndü.

   3-5 Mayıs 2014 tarihinde Antalya Manavgatta düzenlenen 17 ülkeden 600 yarışmacının katıldığı 1. Uluslararası Akdeniz Aşçılık Şampiyonasında ter döken Aşçılık Programı öğrencilerimiz. 1 gümüş madalya 5 bronz madalya ve 2 merit ile döndüler.

   Öğr. Gör. Alper KURNAZ ve Öğr. Gör. Songül KILINÇ yönetiminde yarışmaya katılan öğrencilerimizden :  

         Balık gençler kategorisinde;

         Ozan Ali PELEK "Güneşte kurutulmuş domates ile zenginleştirilmiş nohut yatağında fırın levrek" ile Gümüş Madalya,

         En iyi Üniversite kategorisinde;

         Metin KOCA, Başlangıç Yemeği dalında : " Zeytinyağlı Kuzu Göbeği Dolması" ile Bronz Madalya,

         Rıza CEYLAN, Ana Yemek dalında : "Meyhane Pilavı ve Mevsim Sebzeleri Eşliğinde Kuzu Pirzola" ile Bronz Madalya,

         Tuğçe AVCI, Tatlı dalında : "Antep Fıstığına Sarılmış Damla Sakızlı Muhallebi" ile Bronz Madalya,

         Modern Türk Mutfağı Kategorisinde;

         Burak KESKİN, "Kırmızı Soğanlı Patates Püresi ve Sebze Sote Eşliğinde Kırmızı Biber Soslu Dana Bonfile" ile Bronz Madalya,

         Akdeniz Mutfağı Kategorisinde;

         Fikret DOĞAN, "Zeytinli Cevizli Köy Eriştesi Eşliğinde Antakya Usulü Pirzola Sarma" ile Bronz Madalya

         Tatlı Kategorisinde;

         Merve ALKAN, "Datça Balı ve Bademi ile Fırın Sütlaç" ile Merit 

         Tuğçe AVCI, "Künefe" tatlısı ile Merit

         Kazanmışlardır.. 

         Öğrencilerimizi kutluyor ve Başarılarının devamını diliyoruz.

Son Güncelleme Tarihi : 09.05.2014 09:47:21 Okunma Sayısı : 175

Son Duyurular
>