COVID-19 Hastalığı İçin Risk Grubunda Bulunan Kronik Hastalığı Olan Öğrencilerin Dikkatine

Meslek Yüksekokulumuz  Programlarına kayıtlı Sağlık Bakanlığı e-Nabız Sisteminde COVID-19 hastalığı için risk grubunda olan kronik hastalıklar listesinde yer alan hastalığı olan öğrencilerden, e-Nabız Sisteminden alacakları belge veya tam teşekküllü hastaneden alacakları sağlık kurulu raporu Müdürlük tarafından teslim alınarak, rahatsızlığı olan öğrencilerin Covid-19 salgını süresince eğitim-öğretimle ilgili karşılaşabilecekleri sorunların çözümünde değerlendirilmek üzere alınan belgelerin excel formatında tablo ekinde 28 Ekim 2021 Perşembe günü saat 13.00a kadar Rektörlüğe  gönderilmesi gerekmektedir.

Yukarıdaki yazıya istinaden kronik rahatsızlığı olan öğrencilerimizin e-Nabız sisteminden veya tam teşekkülü hastanelerden alacakları sağlık kurul raporunu müdürlüğümüze teslim etmeleri gerekmektedir.

Son Güncelleme Tarihi : 20.10.2021 10:37 Okunma Sayısı : 741