Marina ve Yat İşletmeciliği Programını Yeni Kazanan Öğrencilerimizin Dikkatine

Marina ve Yat İşletmeciliği Programı Öğrencilerimizden ''Gemi Adamı Sağlık Yoklama Belgesi''  istendiğinden  yüz yüze kayıt yaptırmaları zorunludur.

Yüz yüze kayıt yaptıracak öğrencilerimiz 31 Ağustos-5 Eylül 2020 (saat:17.00'a kadar)tarihleri arasında, Yüksekokulumuzda  kayıtlarını yüz yüze yaptırarak kayıt için istenen belgeleri   teslim edeceklerdir.

Kayıt süreleri içerisinde Gemi adamı sağlık yoklama belgesi  alamayan öğrencilerimizin geçici kayıtları yapılacaktır. Geçici kaydı yapılan öğrencilerimiz 25 Eylül 2020 Cuma günü mesai bitimine kadar  Yüksekokulumuz  Öğrenci İşlerine raporlarını teslim edeceklerdir.

İstenen Belgeler

1- ÖSYS Sonuç Belgesi (http://oss.osym.gov.tr adresinden alınacak)

2- T.C. Kimlik No beyanı veya  T.C.Kimlik No yazılı nüfus cüzdanı fotokopisi

3- Lise Diploması (Noter onaylı ya da aslı kayıt esnasında gösterilerek kayıt yaptıracağı Fakülte/Yüksekokul/Meslek Yüksekokulu Sekreteri tarafından onaylı sureti)

4- Askerlik Belgesi (28 yaşından küçük erkek adaylardan  bu belge istenmeyecektir.)

5- 4 adet 4.5x6 ebadında fotoğraf (Fotoğraflar son altı ay içinde çekilmiş, önden görüntülü, öğrenciyi kolaylıkla tanıtabilecek şekilde olmalıdır.)

6-Gemi Adamı Sağlık Yoklama Belgesi

7- Öğrenci bilgi ve kayıt formu
Öğrenci Bilgi ve Kayıt Formu için tıklayınız. ( KAYIT FORMUNU DOLDURMAK ZORUNLUDUR)

Son Güncelleme Tarihi : 28.09.2020 15:26 Okunma Sayısı : 452