MESLEK STAJINI BİTİREN ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN DUYURU

      Meslek Stajı tamamlandıktan sonra mezun olabilecek duruma gelen öğrenciler; Tüm derslerini geçmiş aynı zamanda Genel Not Ortalaması 2,00 ve üzerinde olan ve Meslek Stajını bitiren öğrencilerimiz mezun olabilecek duruma geldiği için 10/09/2015 Perşembe gününe kadar Staj Dosyası Teslim Dilekçesini doldurarak Staj Dosyasını Yüksekokulumuza teslim etmeleri gerekmektedir.

    Meslek Stajını tamamladıktan sonra Tek Dersi kalan öğrenciler; Meslek stajını bitirip ancak Staj Dosyasını teslim etmeyen öğrencilerimiz de 10/09/2015 Perşembe gününe kadar Staj Dosyası Teslim Dilekçesini doldurarak Yüksekokulumuza Staj Dosyalarını teslim etmeleri gerekmektedir. Staj Dosyaları Komisyon tarafından onaylanıp kabul edildikten sonra mezun olabilecek duruma gelebilmesi için  Tek Ders Sınav Başvuru Dilekçesini doldurarak 15/09/2015 Salı gününe kadar başvurularını yapmaları gerekmektedir.Sınav tarihleri başvurulardan sonra bildirilecektir.

     2. sınıfa geçen ve Meslek stajını tamamlayan öğrenciler;  Bu durumdaki öğrencilerimiz ise Staj Dosyası teslimleri Ekimin son haftasına kadar sürecektir. 

          NOT: İgili öğrencilerimiz Staj Dosyalarını teslim etmeden önce Staj Danışmanlarına kontrol ettirmeleri gerekmektedir.

Son Güncelleme Tarihi : 15.10.2015 10:14:54 Okunma Sayısı : 633

Son Duyurular