ÖNEMLİ !! Ortak Zorunlu Derslerin Muafiyet Sınavları (Bilgi ve İletişim Teknolojileri-Türk Dili-Yabancı Dil-Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi)

           2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı Ortak Zorunlu Derslerden Bilgi ve İletişim Tekonolojileri-Türk Dili-Yabancı Dil Dersleri Muafiyet sınavları Yüksekokulumuzda bulunan 215 Nolu Bilgisayar Laboratuvarında Online olarak yapılacaktır. Sınavlar 09.00-17.00 saatleri arasında gün boyunca (saat başı) devam edecek olup, öğrencilerimiz kayıt işlemlerini gerçekleştirdikten sonra istedikleri oturumda sınava girebileceklerdir. Akademik Danışmanlarınız ders kaydı esnasında gerekli bilgilendirmeyi size yapacaklardır.

           Bilgi ve İletişim Teknolojileri-Türk Dili-Yabancı Dil Dersleri'nin Muafiyet Sınav Tarihleri ve ayrıntılı bilgi için TIKLAYINIZ.

          Atatürk İlkeleri ve Inkilap Tarihi Dersi Muafiyet Sınav Tarihi ve Saati: 10 Eylül 2015 Perşembe günü Saat:13.30'da Yüksekokulumuzda yapılacaktır.

          NOT:Yeni kayıt yaptıran öğrencilerimiz için gerçekleşecek olan bu muafiyet sınavları isteğe bağlı olup sınava katılmak zorunlu değildir.

 

 

 

 

 

 

Son Güncelleme Tarihi : 27.08.2015 16:24:19 Okunma Sayısı : 555

Son Duyurular