Yüksekokulumuza Yeni Kayıt Yaptıracak Öğrencilerimizin Dikkatine...!!

KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

1- ÖSYS Yerleştirme Sonuç Belgesi

2- T.C. Kimlik No beyanı veya  T.C. Kimlik No yazılı nüfus cüzdanı fotokopisi

3- Lise Diploması Aslı (Henüz alınmadı ise yeni tarihli mezuniyet belgesi)

4- Askerlik Belgesi (29 yaşından büyük erkek adaylar için askerlik şubelerinden alınacak olup, 29 yaşından küçük erkek adaylardan  bu belge istenmeyecektir.)

5- 12 adet 4.5x6 ebadında fotoğraf (Fotoğraflar son altı ay içinde çekilmiş, önden görüntülü, öğrenciyi kolaylıkla tanıtabilecek şekilde, sakalsız olmalıdır.)

6- Öğrenim ücreti yatırdığına dair dekont. (Normal öğrenim öğrencileri herhangi bir ücret ödemeyeceklerdir.) Bakanlar Kurulu tarafından katkı paylarının belirlenmesinden sonra öğrencilerimiz yurt genelinde herhangi bir Garanti Bankası Şubesine giderek öğrenci numaralarını söyleyerek öğrenim ücretlerini yatırabileceklerdir.

7- Öğrenci Bilgi ve Kayıt  Formu (Üniversitemiz ana sayfasından duyuruya çıktığında İnternet üzerinden doldurulacaktır.)

Son Güncelleme Tarihi : 24.07.2014 14:33:53 Okunma Sayısı : 604

Son Duyurular