Datça Kazım Yılmaz MYO Manavgat Yemek Yarışması'ndan Madalya İle Döndü.

 

 

 

1.MANAVGAT ULUSAL YEMEK YARIŞMASI SONUÇLARI

 

13-15 Nisan 2013 tarihleri arasında Aşçılar ve Pastacılar Federasyonuna bağlı Akdeniz Eğitimci Aşçılar Derneği tarafından Antalya Manavgat’ta düzenlenen             I. Manavgat Ulusal Yemek Yarışmasına Yüksekokulumuz Aşçılık Programı öğrencileri Öğr.Gör. Alper KURNAZ yönetiminde katılmış olup, yarışma sonuçları aşağıda belirtilmektedir.

 

-       Balık gençler kategorisinde (toplam 28 yarışmacı arasından)

Sema DADAŞ:  “Datça Turunç Lagos; Datça Yöre Badem Sosu, Tilkişen Otu Ve Balkabağı ” yemeği ile Altın Madalya,

Cihan GÜZEL:  “Risotto Yatağında Somon” ile Merit,

 -    Kuzu gençler kategorisinde (toplam 10 yarışmacı arasından)

Cihan GÜZEL “Kuzu Pirzola Pazı Bohçası ” yemeği ile Bronz Madalya,

-      Makarna gençler kategorisinde (toplam 20 yarışmacı)

Emre TUNÇ:  “Piruhi” yemeği ile Merit,

-      En İyi Üniversite kategorisinde (toplam 14 ekip arasından)

Fahri ÇAL:  “Chermoula Soslu Karides” başlangıç yemeği ile Bronz Madalya,

Ali ULU:  “Kuzu İncik Kuskuslu Kuru Domatesli Datça Otları ” ana yemeği ile Bronz Madalya,

Ufuk İLTİR:  “Bavaruaz” tatlısı ile Bronz Madalya,

kazanmışlardır.

Yüksekokulumuz Aşçılık Programı Öğrencileri 1.Manavgat Ulusal Yemek Yarışmasını toplam 7 madalya ile sonuçlandırmıştır.

Öğrencilerimizi kutluyor, Başarılarının devamını diliyoruz.

Son Güncelleme Tarihi : 17.04.2013 16:50:18 Okunma Sayısı : 1615

Son Duyurular
>