Yeni öğrencilerin Öğrenci Bilgi Sistemine (OBS) giriş kayıtlarının yapılmasından sonra e-posta hesabı/şifre oluşturma işlemleri

Tüm öğrencilerimizin Üniversitemiz e-posta sisteminden bir e-posta adresi almaları sunulan hizmetler ve faaliyetlerden haberdar olunması için gereklidir. Üniversitemizde kullanılmakta olan Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS) sistemine e-posta hesabı ile giriş yapılmaktadır. Üniversitemize yeni başlayan öğrencilerin Öğrenci Bilgi Sistemine (OBS) giriş kayıtlarının yapılmasından sonra e-posta hesabı/şifre oluşturma, şifre değiştirme işlemleri kullanıcı tarafından kimlik.mu.edu.tr adresine giriş yapılarak e-posta sisteminden hesap oluşturma işleminin tamamlanması gerekmektedir.

Son Güncelleme Tarihi : 17.08.2023 14:57 Okunma Sayısı : 648