Yüksekokulumuza kayıt yaptıracak fakat henüz liseden mezun olamayan öğrencilerimiz için önemli duyuru

2016 ÖSYS sonucunda Yüksekokulumuza kaydolmaya hak kazanmış ancak Ortaöğretim kurumlarından (liseden) mezun olamayarak bütünleme veya tek ders sınavına girecek öğrencilerin üniversitemizin ilan ettiği kayıt tarihlerinde Yüksekokulumuza geçici kayıt yaptırabileceklerdir. Ancak  mezun olduklarına ilişkin belgesini 30 Aralık 2016 tarihine kadar Yüksekokulumuza vermedikleri takdirde geçici kayıtları silinecektir.

!ÖNEMLİ NOT!: Bahsedilen durumda olup üniversitemizin ilan ettiği kayıt tarihlerinde Yüksekokulumuza kayıtlarını yaptırmayan öğrencilerin başka tarihte kayıtları yapılmayacaktır.

Son Güncelleme Tarihi : 11.09.2016 14:29:30 Okunma Sayısı : 633